Vad händer i en luftakrobats liv!

Följ med luftakrobaten Zeniou på och bakom scenen!!

fredag 26 oktober 2012

Underbara vänner och trasiga händer!


Igår var jag iväg till Göteborg och nyinvigde Arkaden, efter diverse riggningsproblem var tyget äntligen på plats och gästerna strömmade in.
Kände mej som en riktig kändis för jag hade med mej både egen sminkös och egen fotograf, det var bara limon som saknades men det var tur att jag inte hade nån för den hade fastnat ännu mer i alla bilköer och så hade jag aldrig kunnat göra nått gigg!!

Gigget gick jätte bra och både kunder och gäster verkade super nöjda, härligt när man får vara så nära sin publik som jag var igår, tyget hängde mitt bland gästerna och ljuset var sånt att jag kunde få ögonkontakt med allihop:)
Bakom mej var det fönster in till olika kontor och en utav de som jobbade där tittade ut och fick en chock av vad han såg, under mitt nummer ropade han dit sina kollegor så tillslut hade jag en extra publik som stod och fotade bakom ett fönster på 3 våningen:) Det bästa var att Stella Rytel min fotograf lyckades få med honom på bild!! Lovar att lägga ut den så fort jag får den:)

Sara från Mary Kay hade med sej sminket jag behövde men när hon kollade igenom min sminkväska där jag råkade ha kvar smink från tiden då vi jobbade på cabare Lorensberg fick hon en smärre chock... det är 8 år sen vi jobbade där!!!
man ska visst slänga smink som är äldre än ett år, men eftersom jag haft grejerna så länge har bästföre datum raderats så då funkar dom väl än... eller...

Nåja jag får väl åka hem till henne nån dag och byta ut mitt kit för jag kan väl erkänna att vissa grejer har tappat sin glans och borstarna är väl kanske lite spretiga och så..

Så långt allt gott!!

Har haft lite problem med mina händer ett längre tag, lederna gör enormt ont när jag försöker knyta händerna men jag har trott att det berott på att jag fastnade med fingrarna när jag longerade en häst som drog iväg, att jag sen hade ont i fler fingrar och båda händerna än bara det som fastnade var väl kanske nått jag borde ha reagerat på men ibland är förnekelse det enklaste.

I morse hade jag värk ända upp i underarmarna och kunde knappt lyfta upp min dotter ur sängen, tack vara goda kontakter och privat läkare fick jag snabbt reda på vad det kan handla om. Senskideinflamation i alla finger leder och ev nått annat som jag inte fattade men som kan komma att behöva opereras. Nåja, efter lite trixande blev jag lovad att jag kunde köra mina gigg november ut om jag försökte vara försiktig mellan jobben och sen vila några veckor i december!
Så nu är det antiinflammatoriskt, smärtstillande och lindade fingrar på nätterna som gäller!! Ja vad ska man säga, snart har jag haft skador i alla leder man har i hela kroppen, kanske borde jag bli sjukgymnast eller nått, man kan ju snart hela kroppen utan att ens ha gått nån utbildning!!!

Ikväll och imorgon jobbar jag på Casino Cosmopol i Malmö nästa vecka är fullspäckad med möten och sen åker jag till Stockholm och giggar nästa helg!! Trevligt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar