Vad händer i en luftakrobats liv!

Följ med luftakrobaten Zeniou på och bakom scenen!!

onsdag 20 juni 2012

Firade 250 åring tillsammans med David Lindgren och Maud Olofsson!?!

I helgen var jag i Umeå och jobbade för ett för mej nytt event bolag som heter Heja, dom anordnade Olofsfors 250 års jubileum!

I dagarna tre var det fest!!! :)
Först personalfest sen familjedag och sist men inte minst VIP kväll, varje kväll var det olika artister som passade för varje tillfälle förutom jag, Jan Bylund och Ivan & Lacki som visst passade till allt!! Numera kallas vi The fantastic 4!!

På familjedagen var det extra kul för då var David Lindgren där med sina fantastiska dansare, jag jobbade med honom på Cabare Lorensberg för 100 jag menar 8 år sen och minns honom som en rätt igenom go kille som var otrolig på att dansa, såklart hejade jag på honom i melodifestivalen och var såklart stolt (av nån konstig anledning) när det gick så bra för honom!! Det bästa med det hela är att han inte har förändrats ett dugg han är fortfarande lika go och trevlig och grym på att dansa, att han sen är grym på att sjunga gör ju inte det hela sämre!
Totte & Zillah var oxå där, helt otroligt vad duktig hon är och trevlig... verkar som att faktiskt alla var trevliga på det här gigget, finns ingen som på nått vis var otrevlig eller ens lite tråkig!! Undra om det beror på att vi var i Norrland? Kanske alla blir lite trevligare av den friska luften och det faktum att mobiltelefonerna inte funkar!! Man måste liksom prata med varandra live och inte på facebook... skrämmande;)

På vip kvällen var det The fantastic 4, den otroligt duktiga yoikerskan Sofia Jannok och så.... Maud Olofsson... ja vad ska man säj???

Nåh, Umeå var en hit iaf, fick jobba med fantastiska människor, bo på härliga Scandic Plaza, träffa vännen Ricky Dee och fira en riktig gamling!! GRATTIS OLOFSFORS!!

Denna vecka är det rep och gigg tillsammans med Milla Floryd på Port du soleil, hoppas vi ses där!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar